Archiv novinek (stránka 9)

news rss
Zobrazené záznamy: od 81 do 90 (celkem 587)
Stránka: « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Opomíjená, ale s potenciálem. Costa Brava se zatím těší menšímu zájmu investorů

Pro české turisty a především realitní investory je Costa Brava spíše opomíjenou oblastí. „Zájem ze strany českých investorů je dlouhodobě daný: Andalusie na jihu Španělska a Costa Blanca v oblasti jižně od Valencie. Costa Brava je trochu pod radarem, což není zcela neprávem,“ vysvětluje Jan Rejcha z realitní kanceláře Rellox.

28.4.2022 Více

Do Chorvatska pohodlně letecky. Jaké jsou možnosti?

Při plánování cesty do Chorvatska většina lidí začne myslet na auto. Možnosti leteckého spojení jsou však čím dál tím pohodlnější, a proto jsme se podívali na aktuální spoje z Prahy a blízkých letišť.

21.4.2022 Více

Hlavně pryč od Ukrajiny a Ruska. Nemovitosti v zahraničí jdou na dračku

Zájem o zahraniční nemovitosti u lidí z východní Evropy roste o desítky procent. Poptávku zvýšil vpád ruských vojsk na Ukrajinu. Bohatší obyvatelé zemí poblíž Ukrajiny hledají místo k bydlení a investice ve Španělsku i Švýcarsku.

19.4.2022 Více

Pod žhavým realitním sluncem. Španělsko je hitem českých investorů i developerů

Inflace, přehřátý domácí trh i řinčení zbraní na Ukrajině žene Čechy, kteří chtějí investovat do nemovitostí, za hranice. Podle průzkumu Asociace českých stavebních spořitelen nákup zahraniční nemovitosti zvažuje téměř polovina Čechů s nadprůměrnými příjmy.

12.4.2022 Více

Češi se vrhli na zahraniční byty. Před válkou ochrání Švýcarsko, s inflací pomůže Chorvatsko

Z ruské kaliningradské enklávy sousedící s Polskem je to do Prahy vzdušnou čarou něco přes 700 kilometrů. Jak jistě v posledním měsíci napadlo každého, v případě války by ruské tanky mohly být na Václavském náměstí do několika týdnů.

8.4.2022 Více

Jak se promítá válka do zájmu o zahraniční nemovitosti? Táhne hlavně Španělsko

Agrese Ruska na Ukrajině se dotýká také mezinárodních realitních trhů. O tom, jak válka na hranicích Evropské unie ovlivní chování realitních investorů v bezprostřední blízkosti konfliktu, píše v komentáři Jan Rejcha.

6.4.2022 Více

Chorvatsko: vývoj cen nemovitostí na Jadranu

Ceny nemovitostí v Chorvatsku stabilně rostou již šest let v řadě. Na rozdíl od přehřátého českého trhu, kde růst cen realit patří k nejvyšším v Evropě, Chorvatsko se v Evropě řadí zhruba k průměru.

5.4.2022 Více

Válka na Ukrajině ovlivňuje i trh zahraničních realit

Agrese Ruské federace na Ukrajině se dotýká také trhu zahraničních realit v Evropě i jinde ve světě. Jak válka zuřící přímo na hranicích Evropské unie a nová zahraničně-politická situace ovlivňuje a ovlivní chování investorů?

27.3.2022 Více

Pět milionů má dnes skoro každý, míní čeští realiťáci. Reportáž ze Španělska, kde krajané skupují byty

V Česku jsou nemovitosti předražené, a navíc tu není moře. Stále více krajanů si kupuje byty tam, kde v únoru dozrávají pomeranče. Na místě jsme zkoumali, co nákup vysněné reality obnáší a na co si dát pozor.

14.3.2022 Více

Pořiďte si apartmán v Poreči za nižší cenu

Exkluzivní projekt 106 apartmánů ve vyhledávaném chorvatském městě Poreč čeká navýšení cen. Projekt leží pouhých 300 metrů od nejbližší pláže a v bezprostřední blízkosti přístavu, odkud pravidelně vyplouvají lodě na blízký ostrov Sv. Nikoly či do 3 hodin vzdálených Benátek.

21.2.2022 Více
Zobrazené záznamy: od 81 do 90 (celkem 587)
Stránka: « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: